BRF-web-3D9A2176 uitsnede.jpg

Jouw reisleiders

Gabriëlle en Francien

Gabriëlle Nijhuis en Francien Meuwissen kennen elkaar vanuit hun gezamenlijke studie aan het conservatorium in Tilburg, ruim 20 jaar geleden. Muziek, liefde voor de natuur en bewust leven zijn hun gedeelde passies. Nu bundelen zij hun ervaring en kennis in het geven van deze week.

 

 

Francien neemt het muzikale deel van deze week voor haar rekening: samen zingen, ademen, luisteren. Francien is professioneel zangeres, fluitiste en koordirigent. Zij leidt in Italië al jaren verschillende volwassen en jeugdkoren. Als geen ander weet zij mensen op een actieve manier muzikaal bij elkaar te brengen. De renaissance- en barokmuziek zijn haar specialiteiten. Daarnaast is haar grote liefde voor de natuur leidraad voor heerlijke wandelingen en het landschap van dichtbij leren kennen.

 

 

Gabriëlle biedt in deze week vanuit haar achtergrond als meditatiedocent, lichaamsgericht therapeut en life coach een scala aan technieken om lichaam en geest te kunnen laten ontspannen en om je bewust te worden van wat je nodig hebt om je energie vrij te laten stromen. Naast haar achtergrond als professioneel klassiek zangeres heeft zij sinds 2008 een praktijk voor holistische lichaamsgerichte therapie, meditatie en (natuur-)coaching voor mensen die kiezen voor bewustwording en persoonlijke groei: www.inlevendelijve.nl

Bedankt, we houden je op de hoogte!