'Casa I Fortunelli ligt in Piansoave, een gehuchtje op een stille plek in de Piemonte, Italië. Francien Meuwissen en Frans de Rijk leiden daar al jaren hun actieve leven. De Casa is met veel oog voor sfeer en detail gerenoveerd tot een kleinschalige B&B en activiteitencentrum. In de zomerperiode is het een zeer geliefde plek voor cursussen en retreats.

Casa I Fortunelli, het huis van de geluksvogels, ligt op de grens van de Piemonte en Ligurië. In dit gebied vind je nog rust, ruimte, ongerepte natuur en vriendelijke, gastvrije mensen. Het massatoerisme heeft hier nog niet zijn intrede gedaan.

Wandelaars en fietsers vinden in de prachtige heuvels van de Piemonte een paradijsje. 

Steden als Turijn, Genua en Monte Carlo zijn, evenals de Bloemenrivièra, goed bereikbaar. Barolo, Barbaresco, Asti en Alba zijn voor de wijnliefhebbers en liefhebbers van lekker eten een must. Het woord 'slowfood' is in de Piemonte ontstaan. Eerlijke streekproducten, zorgzaam bereid. In de hele regio kun je dan ook heerlijk eten in talloze restaurantjes waar de famiglia je gastvrij ontvangt. 

Casa I Fortunelli beschikt over een prachtige historische boerenschuur die liefdevol is omgebouwd tot groepsruimte met een intieme zaal en met een open voormalige hooizolder met verbinding naar de grote tuin. zodat in zomer en winter cursussen en retreats kunnen worden gegeven.

Italie-Piemonte.png